Trainingen

Dansen met de Draak
Iedereen verlangt er naar zijn of haar kwaliteiten onbevangen en vrij in te kunnen zetten. Allemaal herkennen we dat er momenten zijn waarop je niet zo onbevangen en vrij bent als je zou willen. Als reactie wordt vaak een bescherming opgebouwd, die een gevoel van veiligheid geeft. Paradoxaal genoeg wordt deze bescherming na verloop van tijd een belemmering: je houdt je kwaliteiten achter en reageert vanuit een routine wat vrijuit reageren en onbekend terrein betreden in de weg staat. Precies op dit punt daagt de training Dansen met de Draak de deelnemers uit een stap te zetten.
Dansen met de Draak is een 3 daagse individuele training voor professionals gericht op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit.

Workshop Mindfullness

De workshop mindfullness bestaat uit een korte introductie van het begrip mindfullness gevolgd door een reeks van verschillende oefeningen waardoor de essentie van mindfullness wordt ervaren. De oefeningen zijn zeer divers, van serieus tot speels, maar gaan allemaal over het ontwikkelen van bewustzijn in het hier en nu.

Als kennismaking wordt een workshop van minimaal één dagdeel aangeboden. Om meer van mindfullness te ervaren bieden we ook een serie van meerdere dagdelen aan.

Verbindend Leiderschap

Beschrijving volgt