Stephan

Als trainer en coach

Als trainer en coach ben ik direct, stevig, respectvol, to-the-point, speels, enthousiast en ervaringsgericht. Ik ben een heldere en snelle denker die vanuit een brede visie werkt. Ik ben enthousiast over het wonderbaarlijke proces dat zich openbaart in de trainingen en in de coaching: in het stil-staan en stil-zijn openbaart de transformatie zich als vanzelf!

Mijn inspiratie is om professionals en teams te begeleiden in hun ontwikkelingsproces naar authenticiteit zodat kwaliteiten onbevangen tot expressie kunnen komen en gewenste resultaten worden bereikt. Vanuit mijn eigen achtergrond en ervaring ben ik een goed tegenwicht voor leiders, managers en hoog opgeleide professionals. Als coach en als mens begeleid ik met compassie eenieder met een serieuze coachvraag.
Mijn werkelijke inspiratie, het ont-wikkelen van bewust-zijn, en mijn functie als trainer en coach vallen nu samen. Ik ben geïnspireerd door de integratie van het denken van het Westen met de innerlijke wijsheid van het Oosten. Dat is wat me beweegt en ik ben ervan overtuigd dat deze integratie een grote toegevoegde waarde voor mensen en organisaties betekent.

Met Zeep en Zandduinen wil ik, samen met andere professionals, een toegevoegde waarde zijn bij het ontwikkelen van mensen, teams en leiders van organisaties.

Achtergrond

Na mijn VWO heb ik informatica gestudeerd en heb ik meer dan 10 jaar als consultant en manager bij een ICT adviesbureau gewerkt. Toen er twee kinderen kwamen besloot ik part-time te gaan werken als ICT-manager bij de de Rijksoverheid. Toen vonden er achter elkaar een aantal verschuivingen in mijn loopbaan plaats. Ik werd Human Resource Manager en hoofd van een professionele groep coaches. In 2000 heb ik Zeep en Zandduinen opgericht en me volledig gericht op coachen en trainen van professionals.